DAT: Vi tjener ingen penge på juletur – den er vores julegave til Bornholm
Foto: Berit Hvassum

7. DEC 2016 • 09:25 • AF TOMMY KAAS

DAT: Vi tjener ingen penge på juletur – den er vores julegave til Bornholm

I weekenden sender Danish Air Transport en flyver fuld af passagerer til den polske by Gdansk. Det er tredje gang, at Bornholmerflyet tager på juleshopping i en europæisk storby.

Billetterne til turen, der koster 799 kroner stykket, blev udsolgt på tre timer, da de blev sat til salg den 1. november klokken 12, og det glæder direktør Jesper Rungholm, selv om juleturen ikke er noget, man i DAT spinder guld på.

– Det er ikke noget, vi tjener penge på, men det er vores julegave til bornholmerne. Vi er utrolig glade for vores faste og loyale kunder og vil derfor gerne gøre noget til gengæld, siger Jesper Rungholm i en pressemeddelelse fra DAT.

Flyveren til Gdansk letter lørdag morgen og er retyr søndag sidst på eftermiddagen. Da flyveturen kun tager 55 minutter, er der god tid til juleshopping i den polske by.

Overnatningen er i øvrigt noget, som de enkelte passagerer selv står for.

I øvrigt har DAT på grund af den store succes på Bornholm også valgt at videreføre konceptet til Midtjylland.

– På vores rute mellem Midtjyllands Lufthavn og København blev der sat en afstemning i gang via vores facebookside, og her blev vinderbyen også Gdansk. Så midtjyder og bornholmere mødes anden weekend i december i Gdansk, fortæller Jesper Rungholm.

SENESTE NYHEDER

17. JAN 2019 • 14:52 FOR ABONNENTER
Destination Bornholm: Nyt museum kan fremme turismen
17. JAN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste