Hasle IF har vendt nedturen indenfor bordtennis
Kenny Jensen, formand Hasle Bordtennis og Bornholms Bordtennisunion. Foto: Allan Rieck

24. NOV 2016 • 11:49SPORT • AF JESPER GYNTHER

Hasle IF har vendt nedturen indenfor bordtennis

For tre år siden så fremtiden sort ud for øens ellers førende bordtennisklub i mange, mange år, Hasle IF.

Alle klubbens otte ungdomsspillere stoppede, og i de to efterfølgende sæsoner var der ikke en eneste ungdomsspiller, som svingede battet. Men nu er situationen vendt med tilgang af omkring 16 nye spillere under 18 år.

– I øjeblikket er vi godt tilfredse. Vi mangler lidt pigespillere, men ellers har vi fået gang i afdelingen igen, siger Kenny Jensen, formand for Hasle IF Bordtennis og samtidig også formand for Bornholms Bord-Tennis Union.

Det er især i kraft af en meget aktiv pr- og hvervekampagne, at der er kommet nye spillere. Når sæsonen starter omkring september, bliver der sat plakater op rundt om i Hasle, og der bliver sendt beskeder til forældrene til elever fra byens skole via intranet. Desuden bruger klubben Facebook, hvor der ofte bliver lavet opslag om, hvor godt og billigt det er at spille bordtennis.

For eksempel har Hasle IF de seneste to sæsoner tilbudt nye spillere, at de kan spille gratis i en prøveperiode på tre uger. Og når de så melder sig ind, får de et bat i velkomstgave til en værdi af 400 kroner.

– Så behøver de ikke selv investere i et bat, og på den måde undgår vi også, at de kommer og spiller med et dårligt bat, som de måske har købt i en legetøjsforretning. Nu får de et bat, man også kan lære at spille bordtennis med, siger Kenny Jensen, som fortæller, at det er grundet gode sponsorer, at det kan lade sig gøre.

Hvordan holder I så på spillerne?
– Det gør vi ved hele tiden at sørge for at give dem noget opmærksomhed. Sørge for at være med ude til stævner og få engageret nogle af forældrene. Det er vigtigt for os, at vi har ungdomsspillere, for de er fremtiden. Og for mit vedkommende er det også dét, der er sjovt ved at være med som frivillig i klubben, siger Kenny Jensen.


19. MAJ 2018 • 11:51 FOR ABONNENTER

Spillested vil lave om på dødvande i musiklivet

Mest læste