Danmark Rundt kører fra øst til vest – men ikke fra Bornholm
Foto: Scanpix

8. NOV 2016 • 10:39SPORT • AF TOMMY KAAS

Danmark Rundt kører fra øst til vest – men ikke fra Bornholm

For et par år siden var der heftig snak og stærke forlydender om, at cykelløbet PostNord Danmark Rundt i 2017 skulle have en etape på Bornholm.

De planer blev dog skrinlagt blandt andet med begrundelsen, at man ikke kunne vende løbet – at det fortsat skulle afsluttes med den traditionsrige etape på Frederiksberg.

Men i 2017 har man netop valgt at vende løbet, så det nu starter på Frederiksberg og slutter i Aarhus. Det oplyser PostNord Danmark Rundt tirsdag.

Lørdag den 16. september køres femte og sidste etape af den 27. udgave af Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed med mål i Aarhus.

– Vi har blandet kortene i 2017. Vi vender simpelthen PostNord Danmark Rundt og starter 1. etape fra Frederiksberg Rådhusplads og kører derefter vestpå, siger løbsdirektør Jesper Worre til løbets hjemmeside.

– Den store finale på femte etape bliver i kulturhovedstaden Aarhus med mål på Strandvejen ud for Tangkrogen. Vi arbejder desuden på at udvide rundstrækningen og gøre den lidt længere og også hårdere end tidligere set. Med det hårde terræn, der også findes ind mod Aarhus, er der lagt op til en rigtig hård finaleetape i 2017, siger han.

Cykelløbet har de seneste to år haft deltagelse af det bornholmske cykelhold Team Almeborg.

Umiddelbart før jul præsenteres hele PostNord Danmark Rundt-ruten 2017.

19. MAJ 2018 • 11:51 FOR ABONNENTER

Spillested vil lave om på dødvande i musiklivet

Mest læste