BHS-Almeborg henter ny tempospecialist
Mathias Skov-Jensen – her på podiet med to tempomaskiner fra Almeborg, Martin Toft og Lars Carstensen.

2. NOV 2016 • 06:15SPORT • AF TOMMY KAAS

BHS-Almeborg henter ny tempospecialist

Cykelholdet BHS-Almeborg Bornholm har hentet den 27-årige tempospecialist Mathias Skov-Jensen hos konkurrenterne fra Team Soigneur-Copenhagen Pro Cycling.

Dermed følger han med sin nuværende holdkammerat Søren Siggaard med over til bornholmerholdet, oplyser holdet til Bornholms Tidende.

Sportsdirektør Christian Andreasen fortæller om sin seneste signing:

– Mathias er en regulær temporytter og brølstærk. Han har dog også har haft nogle vigtige hjælperollefunktioner for især Rasmus Bøgh Wallin hos Team Soigneur. Fire podieplaceringer er det blevet til i år, ved et A-løb i Næstved, sjællandsmesterskaberne i enkeltstart, samt sjællandsmesterskaberne i samlet start. Derudover blev det til en andenplads ved SM i parløb sammen med Mathias Dam Westergaard fra Team Almeborg.

– Han er en rolig og vellidt ung mand, som har et fornuftigt syn på tingene, han ønsker at arbejde benhårdt og har den rette indstilling til tingene, så det er en rytter, som passer godt ind på vores hold, siger Christian Andreasen.

Mathias Skov-Jensen bliver en vigtigt brik i BHS-Almeborgs bestræbelser på at vinde DM i holdtidskørsel.

– Han har allerede et højt niveau, men vi skal hjælpe ham med at lige rykke sig det sidste, for så kommer han også til at køre med, hvor det er rigtig sjovt. Bare vent at se, lyder det fra sportsdirektøren.

Mest læste