I aften er der borgermøde i Snogebæk
Snogebæk Havnefest har mange traditioner. Skal de fortsætte, eventuelt ændres eller skal der helt nye ideer på bordet? Foto: Allan Rieck

27. OKT 2016 • 14:56NEXØ • AF ELISABETH KROGH

I aften er der borgermøde i Snogebæk

Snogebækkerne har fået et flot nyt torve- og fest-område med butikker i og omkring den gamle levertranfabrik.

Området har fornyet Snogebæk og må også gerne blive tænkt ind i den årlige Snogebæk Havnefest.

Det er en af de mange muligheder for at videre-udvikle havnefesten, som Torben Kjøller ser. Han er koordinator for havnefesten, og festudvalget bag Snogebæk Havnefest har i aften indkaldt til et borgermøde om havnefestens fremtid. Ideen er, at festen skal blive endnu bedre.

– Der kommer måske flere turister til Bornholm i de kommende år, og vi har brug for at få ny inspiration og nye ideer til, hvordan havnefesten skal udvikle sig i fremtiden og hvordan vi kan konkurrere med alt det andet, der sker på øen, siger Torben Kjøller.

Han mener, at det områdeudviklingsprojekt, der er i gang i byen, har været fantastisk for Snogebæk.

– Vi har fået en torveplads og rammer og omgivelser til, at der kan ske mere. Ligesom der også er kommet flere forretningsdrivende.

Også derfor har festudvalget besluttet at gå lidt bredere ud denne gang og holde et egentligt borgermøde for at få nye ideer og forslag frem til havnefesten.
– Det er jo Tordenskjolds Soldater, der står bag. Nogle har været med i 30 år, så det er vigtigt at få nogle nye folk med, som har kompetencer og lyst til at gøre en forskel. Der er mange muligheder for udvikling, så hvis man har kærlighed til arrangementet og lyst til at påvirke udviklingen, så skal man endelig komme, opfordrer han.

Mødet finder sted i aften, torsdag 27. oktober kl. 19.30 i Folkets Hus i Snogebæk.


24. JUN 2019 • 16:27 FOR ABONNENTER

Mange gode fund på genoplivet loppemarked

Mest læste