De er nomineret til pris
Frivillige kræfter står bag mange aktiviteter på Værftet i Nexø, blandt andet Børnefestival. Nu er stedet nomineret til en pris. Foto: Jens-Erik Larsen

21. SEP 2016 • 13:29NEXØ • AF ELISABETH KROGH

De er nomineret til pris

Legelandet og skatecentret Værftet i Nexø er nomineret til homePrisen.

homePrisen hylder lokale ildsjæle og foreninger, der fortjener at komme frem i lyset og få et skulderklap for den positive forskel, de gør i lokalmiljøet. Ejendomsmægler Per Kofoed fra home Nexø er stolt af Værftet i Nexø, der er med til at gøre lokalområdet mere attraktivt at bo i.

- Vi vil gerne ønske tillykke til Værftet i Nexø, der er nomineret til homePrisen 2016. Det har stor betydning for byens udvikling, at der tilbydes aktiviteter til områdets borgere. Det kan være med til at tiltrække nye borgere, der kan sætte endnu mere gang i området, siger Per Kofoed.

Frem til 1. oktober 2016 kan alle nominere mulige vindere af homePrisen 2016. Du kan nominere hvad som helst fra lokalmiljøet. Et dommerpanel vælger, hvem der skal vinde de to priser på henholdsvis 20.000 og 30.000 kroner, mens den sidste pris –’publikumsprisen’ - på 10.000 kroner uddeles til dem, der får flest likes. Derfor opfordrer home Nexø jer læsere til at gå ind og stemme på Værftet i Nexø på www.homeprisen.dk.
Vinderne bliver offentliggjort i november. 

- Vi håber selvfølgelig, at Værftet i Nexø løber med homePrisen 2016. Det kontante skulderklap kan være med til at sætte gang i endnu flere initiativer i vores dejlige by. Men der ligger også en anerkendelse i blot at blive nomineret. De får nogle velfortjente, rosende ord med på vejen, og hvem vil ikke gerne have det?siger Per Kofoed fra home Bornholm.

Du kan både nominere nogen til at vinde homePrisen 2016 og stemme eller like en nominering.
Begge dele på https://home.dk/homeprisen hvor du også kan læse mere om reglerne.
ek

 

Mest læste