Gorm vil åbne pizzarestaurant på Bornholm
Foto: Jens-Erik Larsen

13. SEP 2016 • 13:51 • AF TOMMY KAAS

Gorm vil åbne pizzarestaurant på Bornholm

Den entreprenante pizzabager og restauratør Gorm Wisweh kan allerede blandt andet skrive Field's, Fisketorvet og Københavns Lufthavn på sit restaurant-cv.

Pizzaeventyret har også taget hans brand, Gorm's, til Japan, og selv om det hele startede på Bornholm, hvor han langede pizzaer over disken på Glastorvet i Svaneke i midten af nullerne, så har han ikke siden haft restaurant på Bornholm.

Men det skal der laves om på nu. Det fortæller Gorm Wisweh i et interview med Bornholms Tidende.

Gorm Wisweh er tirsdag på Bornholm med dansepartneren Sofie Kruuse, som han danser med i TV 2-programmet Vild med dans, og følelserne for fødeøen er brandvarme for pizzakongen fra Svaneke.

– Jeg vil rigtig gerne starte med at lave en sommerforretning, så hvis nogen ligger inde med noget, der kunne blive et lille pizzeria – det må også gerne bare være et sted til take away – så hører jeg gerne fra dem, siger Gorm Wisweh.

– Jeg har rigtig mange gamle svanekedrenge ansat i Gorm's, og ligesom mig er mange af dem startet i Glascaféen. De vil rigtig gerne have muligheden for at komme hjem og arbejde lidt i sommermånederne, siger han.

Det kan sagtens bære
Drømmen er, at en sommerrestaurant kan blive afsæt til en helårsforretning på Bornholm, fortæller Gorm Wisweh.

– I hvert fald på take away-niveau. Det synes jeg sagtens, det kan bære, siger han.

Og drømmescenariet er Svaneke, men Allinge kan også være en mulighed, mens Gorm Wisweh betegner Rønne som "en teoretisk mulighed".

– Det skal selvfølgelig ligge et sted, hvor der er nogle mennesker, men det er i virkelighedn ikke så vigtigt hvor, siger Gorm Wisweh.

– Men ja. det er helt sikkert min store drøm, at det kan lykkes inden for et år eller to.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. DEC 2018 • 12:34
Broen er sikker at passere
16. DEC 2018 • 13:55
Rønne har fundet sin vikarpræst

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort