Kanns Hotel lever videre i bedste velgående
Kanns Hotel i Eskildsgade. Foto fra hotellets hjemmeside.

10. SEP 2016 • 09:36AAKIRKEBY • AF SØREN WOLFF

Grundløse rygter om Aakirkeby-hotel: Kanns Hotel lever videre i bedste velgående

En selskabskonkurs har givet anledning til unødige spekulationer

Det har givet anledning til rygtedannelse, at det forleden blev offentliggjort, at selskabet Restaurant K Aps er taget under konkursbehandling. Lad det derfor straks være slået fast, at det ikke er Kanns Hotel i Aakirkeby, som er gået konkurs, men et selskab, der tidligere har forpagtet restaurationen og stået for værelsesdlejningen.

Forpagterne valgte at opsige forpagtningen med udgangen af den 3-årige periode, hun havde aftalt med ejeren, autoriseret elinstallatør Lars Funch Jensen.

I stedet tiltrådte Marian Lundh fra Danhostel Rosengården som forpagter af såvel restaurant som selve hoteldelen tidligere i sommer, og det har været en oplivende oplevelse for byen såvel som for forpagter og ejer.

Ethvert rygte om Hotel Kanns konkurs kan derfor manes i jorden. Og Lars Funch Jensen tilføjer: "Jeg kan oplyse, at der har været ca. tre gange så mange overnatninger på hotellet, efter at Marian har overtaget forpagtningen."

Så det er en succeshistorie.

Det var den kendte forfatter Mark Twain, der en gang kunne læse sin egen nekrolog i en stort opsat artikel en en amerikansk avis, hvorefter han dementerede med ordene: "Rygtet om min død er stærkt overdrevet." Han levede i øvrigt 13 år mere efter rygtets fremkomst.Mest læste