Træer i Slotslyngen vælter for kommende Wonder-festivalplads
Daniel Mühlendorph er meget glad for, at Wonderfestiwall nu får et fast sted at holde festival fremover. Foto: Allan Rieck

17. AUG 2016 • 14:41NORDBORNHOLM • AF NIELS EBDRUP

Træer i Slotslyngen vælter for kommende Wonder-festivalplads

SE BILLEDERNE: Naturstyrelsen skover et større område i Slotslyngen, hvor Wonderfestiwall kan afholdes i årene fremover.

Bedst som scener, barer og andet er ved at være opstillet ved Opalsøen til Wonderfestiwall 2016, er to mand i færd med at skove i Slotslyngen for at gøre plads til en kommende, permanent festivalplads blandt klippefremspring og gamle egetrær.

SE BILLEDER AF OMRÅDET HER

Naturstyrelsen har besluttet at rydde et større område i Slotslyngen, hvor der tidligere har stået rødgraner, for at Wonderfestiwall kan være sikret en festivalplads fremover. Der findes nemlig områder med ikke-bevaringsværdige træer.

Det glæder festivalleder Daniel Mühlendorph.

– Jeg synes, det er fantastisk. Nu kan vi lave en festivalplads fra bunden - en gang for alle. De andre steder, vi har været, har vi måttet ændre gang på gang. Nu kan vi være med til at skabe det her sted, og efter mange år med Wonder, har vi nu den erfaring, der gør, at vi ved, hvad der skal være her, og hvad der skal gøres, siger Daniel Mühlendorph.

Læs meget mere om den nye festivalplads i Slotslyngen og de overvejelser, Naturstyrelsen har gjort sig om sagen, i Bornholms Tidende torsdag.
20. JUL 2018 • 17:17 FOR ABONNENTER

Bornholmske brandfolk på vej til svensk kæmpebrand

20. JUL 2018 • 16:04 FOR ABONNENTER

Østre Pilegård fremtidssikrer med stor udvidelse

Mest læste