Blomsterfestprisen 2016
Blomsterfestprisens formand, Niels Lohmann

2. AUG 2016 • 08:10AAKIRKEBY • AF GITTE QUAADE

På fredag uddeles prisen til Late Night Blomsterfestprisen 2016

Stor interesse for at indstille personer til Blomsterfestprisen 2016

Blomsterfestprisen bliver fredag aften endnu engang uddelt ved Late Night arrangementet førstkommende fredag på torvet i Aakirkeby.

Interessen for at komme med indstillinger har i år langt overgået de tidligere år. ”I år har vi fået hele 12 indstillinger fordelt på 10 personer. Det er rekord og over tre gange så mange som de tidligere år” fortæller en meget begejstret prisfondsformand Niels Lohmann.

”Alle indkomne forslag er yderst relevante og rigtig gode, så det har ikke været helt nemt for udvalget at udvælge årets modtager. Alligevel var der en, der stak helt særligt ud, og det er så denne person, der på fredag bliver offentliggjort og hædret” fortæller Niels Lohmann videre.

Prisen er oprettet af Aakirkeby Kommune i sin tid, og formålet er en gang om året at hædre en person eller en forening, som har udført en særlig uegennyttig indsats til gavn for helheden i det ”gamle” Aakirkeby kommune.

Det ganske særlige i år er, at det måske bliver sidste gang prisen bliver uddelt, da fondskassen desværre er ved at være tom.


Mest læste