Klar til genstart af havnefest
Morten Hjorth Hansen, Svaneke Idræts Klub, gør klar til havnefesten lørdag aften. Foto: Elisabeth Krogh

8. JUL 2016 • 16:00NEXØ • AF ELISABETH KROGH

Klar til genstart af havnefest

I anledning af Svaneke Beachvolleys 20 års lørdag jubilæum genopstår Svaneke havnefest i et samarbejde mellem Svaneke Idræts Klub og Svaneke Beachvolley.

– Det er en hyldest og en gave til byen. Svaneke Beachvolley ville ikke eksistere uden byen, siger Maria Kennet, fra Svaneke Beachvolley.
Derfor er der inviteret til en nystartet udgave af havnefest for alle i Svaneke.

Både SIK, mange lokale frivillige og erhvervsdrivende har været med på idéen, at havnefesten skal genopstå, og lørdag aften går det løs i det store rød-hvide telt på gruset bag Christiansø Pigens Sild.

Fra klokken 18.00 er der helstegt pattegris, og efterfølgende er der dj med tema-musik, først 50’erne, så 60’erne og 70’erne, inden bandet Back to the 80s går på scenen. Aftenen slutter med dj-musik og lukker klokken 02.00.

Det er gratis at være med til festen, hvis man ikke skal spise, og Maria Kennet understreger, at festen på ingen måde er tænkt som en pengemaskine.
– Det eneste sted, vi tjener penge er i baren, og et eventuelt overskud går til næste års havnefest.

Morten Hjorth Hansen er primus motor fra Svaneke Idræts Klub, og var allerede torsdag i gang med at gøre klar i det store telt. Han fortæller, at der har været stor opbakning til at få havnefesten genstartet, og at mange frivillige giver en hånd med.

Hvis der er flere billetter tilbage kan de købes i teltet lørdag aften.

15. JUL 2019 • 08:08 FOR ABONNENTER

Samaritter har højsæson

15. JUL 2019 • 06:30 FOR ABONNENTER

Inge og Rudi kan fejre diamantbryllup: Vi er født positive

Mest læste

13. JUL 2019 • 19:49 FOR ABONNENTER

Træneren savner opbakning til Nexøs nye projekt