Færgen tilbød billetreduktion på 44,15 procent
Foto: Jens-Erik Larsen

10. MAJ 2016 • 13:28 • AF HOLGER LARSEN

Færgen tilbød billetreduktion på 44,15 procent

– Det er en rigtig trist nyhed. Ikke bare for os, men også for Bornholm, siger Færgens pressekoordinator Annette Timmermann om, at Mols-Linien har fået tildelt færgebetjeningen af Bornholm fra 1. september 2018.

– Buddene lå ret tæt. Vi havde budt med en billetreduktion på 44,15 procent. Det var så langt, som vi overhovedet kunne stramme den, så ja, vi er overraskede, siger Annette Timmermann.

Annette Timmermann frygter for de bornholmske arbejdspladser:

– Det er især landpersonalet, jeg tænker på. Vi har hele Færgens administration samlet på Rønne Havn. Når vi ikke længere skal sejle på ruterne til og fra Bornholm, har vi ikke længere retten til bygningerne, og Mols-Linien har jo deres egen administration.

– Det er helt sikkert, at mange af mine kolleger går rundt på gangene og er rigtig kede af det lige nu. Det er en masse arbejdspladser, der er i spil, siger Annette Timmermann.

Hun oplyser, at Færgen samlet har 567 medarbejdere, og at lidt over halvdelen af arbejdspladserne – cirka 300 – er på Bornholm.

Færgens medarbejdere er indkaldt til et orienteringsmøde onsdag morgen, hvor også Færgens adm. direktør John Steen Mikkelsen vil være med.

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 - Klik her

17. JUN 2019 • 17:34 FOR ABONNENTER

Strømførende duo fik travlt i styrtregnen

17. JUN 2019 • 16:21 FOR ABONNENTER

Studerende regnede den ud og stak af til Rønne

Mest læste