Bøger holder flyttedag
Krimiforfatter Pernille Boelskov har lovet at svare på spørgsmål fra publikum ved indvielsen af det nye bibliotek. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

29. MAR 2016 • 21:03HASLE • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Bøger holder flyttedag

Biblioteket i Hasle åbner på mandag med brask og bram på Svartingedal Skole.

Hasle Bibliotek flytter i denne uge ind på Svartingedal Skole, og på mandag, den 4. april, genåbner biblioteket i nyindrettede lokaler sammen med skolens bibliotek.

– Vi fejrer flytningen af biblioteket med nogle arrangementer spredt ud over hele dagen, fortæller biblioteksleder Jon Madsen i en pressemeddelelse, som fortsætter:

– Om formiddagen er der konkurrencer for skolebørnene, og om eftermiddagen er der quiz, musikalske indslag, officiel indvielse – og en overraskelse for de voksne lige før spisetid.

Ved flytningen får biblioteket en mere central placering i Hasles bybillede, der sammen med den lange selvbetjente åbningstid fra 7 morgen til klokken 22 om aftenen giver gode muligheder for en øget benyttelse, mener han.


Klokken 17.30 runder biblioteket af med et besøg af Hasles krimiforfatter Pernille Boelskov, som sidste år fik stor succes med selv at udgive bogen "Granitgraven". Hendes næste roman er klar om få måneder, og hun har lovet at svare på spørgsmål fra publikum.

Resten af ugen er der bogsalg i det gamle bibliotek i Toftelunden 1.

– De bornholmske folkebiblioteker kasserer hvert år i tusindvis af bøger, som enten er blevet forældede, slidte eller slet ikke bruges længere. Vi kører nogle tusinde af de kasserede bøger op til de tomme hylder i det gamle bibliotek, og så kan folk gøre en god handel, siger Jon Madsen.SENESTE NYHEDER

21. OKT 2019 • 22:50 FOR ABONNENTER
'Helårsåbent vil betyde et brud med livsstilen'
21. OKT 2019 • 22:05 FOR ABONNENTER
Mindeord: En ny stjerne på himlen bliver tændt
21. OKT 2019 • 20:09 FOR ABONNENTER
Ricko har serveret årets sidste sild
21. OKT 2019 • 16:10 FOR ABONNENTER
Rønne-værtshus blev årets hit
21. OKT 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

Mest læste