10. MAR 2016 • 15:00LÆSERBREVE • AF JESPER FUNCH JENSEN, KANNIKEGÅRDSVEJ 30, NEXØ

Galde kontra argumenter

Jeg ser ikke et eneste forsøg fra din side, J. Catlow, til at modsige mine argumenter og må derfor ty til at kalde det galde.

Jeg agerer på dine indlæg, fordi de rent faktisk fremstår som galde, uden nogen form for saglighed.

Jeg har hverken viden eller indsigt i de forhold omkring Middelhavet, som du formoder at have og kan alene af den grund ikke kommentere på dette.

Det er også rigeligt for mig at forsøge at holde fast i, hvad der er op og ned omkring Østersøen, dine påstande omkring hvad der foregår her, må ikke stå til troende og skal med saglige/faglig argumentation modsiges.

Du skriver, at et komplet usikkert antal af sæler ikke udrydder fiskene i Østersøen. Samtidig ved du, der ikke er fisk i Østersøen. Hvordan kan du med sikkerhed påstå dette? Det er noget selvmodsigende.

Du påstår, at ved at lukke af for fiskeriet vil dette blive som i gamle dage. Er nødt til at gøre dig opmærksom på, at silden ikke må fiskes i den østlige Østersø på grund af, at dioxin-indholdet er for stort, ligesom den er det i større laks, af den grund er bornholmersild fra andre farvande.

Du kan vælge at blive vegetar, hvis du vil, dog vil jeg gøre dig opmærksom på, at dioxin også falder på landjorden.
Hvis du vil skaffe midler til at forsørge Østersøens fiskere, så tror jeg også gerne, de venter med at fiske, til du mener, det er i orden.

Indtil da må/har vi at fiske efter de love og regler, der bliver udstukket af EU. Da de har overstatslig styring af dansk fiskeri.
Hvis du prøver at forstå, hvad jeg skrev, vil du klart se, at der er flere steder, jeg gør opmærksom på, at de styrende organer ikke har hørt på fiskernes observationer. Japansk fiskeri og priser må jeg tage dine ord for.

Ser hellere, at du kommer med saglig argumentation, i stedet for at kravle i sandkassen, påstå, at saglige indlæg der bygger på erfaring og konkret viden, er galde, kontra hvad din fornemmelse for hvad natur er og skal være.22. OKT 2017 • 14:04 KUN FOR ABONNENTER

Weekendens leder: En skål for Bornholm!

22. OKT 2017 • 11:47 KUN FOR ABONNENTER

Enighed: Store Torv fungerer ikke optimalt

Mest læste