Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst

Rubrikannoncer

Opret en rubrikannonce her. Bliv set over 1 million gange på en måned.

Indryk rubrikannonce

Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst

Læs også:

LIVSSTIL 31. JUL 2015 KL. 11:30

Burgerturens 1. etape: Husets Burger hos Promenadekiosken i Sandvig

Af: Niels Ebdrup

Stem om hvilken burger du bedst kan lide

Husets Burger hos Promenadekiosken i Sandvig
Husets Burger er mange ordentlige mundfulde. Foto: Niels Ebdrup

Der er ingen tvivl om, at "Husets Burger" er flagskibet hos Promenadekiosken i Sandvig. Så den medbragte ungkarl, som i længere perioder har overlevet på burgere, skal naturligvis udsættes for dén.

Han lader dog ikke til at føle stor smerte ved opgaven. Faktisk er han rigtig godt tilfreds med det, han får serveret.

– Den er større, end jeg havde regnet med, siger han efter at have ventet i 17 minutter på, at den tykke bøf blev færdigstegt.

Han er også glad efter at have gnasket sig igennem den bløde bolle med salatmayonnaise, den sprøde bacon, osten, løgskiverne, icebergsalaten, agurkesalaten og tomatskiverne – og ikke mindst bøffen, der består af 200 gram oksekød fra Svanekeslagteren.

– Det var en god burger. Jeg er mæt. Den ligger højt på listen over gode burgere, jeg har spist. Den er lidt juicy. Den smager af bacon, kødet smager af rent kød, og der er sprød salat i den, siger ungkarlen, der kun lader én halvnegativ bemærkning falde:

– Jeg blev til at starte med lidt skuffet, da jeg så en firkantet – og ikke en rund – bolle. Når jeg er på grillbar, forventer jeg en rund sesambolle og ikke en ciabattabolle.
Men det viste sig ikke at være en ciabatta. Faktisk synes jeg ikke, at jeg kunne smage forskel på den her bolle og den klassiske sesambolle, fortæller ungkarlen.

Det tog et godt kvarter for burgeren at blive færdig, og ventetiden skulle slås ihjel udenfor, fordi Promenadekiosken kun har udendørsservering.

Til gengæld er de venlige ejere meget opmærksomme på deres gæster, og da der faldt en regndråbe, blev der straks slået en markise ud over de bænke, man spiser ved.


Fakta om Tour de Burger
Pølsevognen i Gudhjem er netop lukket. Så i den forgangne uge har Bornholms Tidende udført en særlig læserservice til Gudhjems borgere ved at se nærmere på grillmaden i fire grillbarer i fire byer langs nordkysten: Sandvig, Allinge, Tejn og Svaneke.

Bladet har overtalt en ungkarl med stor erfaring inden for kunsten at overleve på burgere til at vurdere den bedste burger, hver grillbar har at tilbyde.

Men du kan også hjælpe de grillhungrende gudhjemboere i deres nød. På baggrund af din egen erfaring, kan du her stemme på den burger, du vil anbefale.

Gå til afstemningen her

Resultatet bliver bragt i Bornholms Tidende.

Klik venligst

PÅ FORSIDEN LIGE NU

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...

Flere nyheder

SENESTE NYHEDER

Flere nyheder

SENESTE LIVSSTIL

LIVSSTIL 11. MAJ 2015 KL. 19:10
Hemmeligheden bag bake-off

SENESTE BILLEDSERIER

Åbent hus hos REMA

Rema 1000
Rema 1000
Pizzeria til salg
Pizzeria til salg
Vejret i 2017
Vejret i 2017

Se flere billedserier i galleriet

Her kan du vise dine bedste billeder frem for Tidendes læsere.

Upload dit billede her

Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Luk