Grennessminde vil starte genbrugsfabrik
Genbrug kan blive til design og arbejdspladser, mener Grennessminde

8. MAJ 2014 • 16:10NEXØ • AF ELISABETH KROGH

Ny bornholmsk design- og genbrugsvirksomhed på vej Grennessminde vil starte genbrugsfabrik

Grennessminde Bornholm har planer om at skabe en socialøkonomisk virksomhed, der skal arbejde med design og produktion i genbrugsmaterialer på øen.

Initiativet med navnet 'Bornholms Designfabrik' er udviklet som led i det bæredygtige innovationsprogram hos Business Center Bornholm og skal skabe rummelige arbejdspladser og være med til at gøre Bornholm endnu mere grøn og bæredygtig.
Ideen om 'Bornholms Designfabrik' lanceres på en såkaldt ReDesign Camp den 22. maj, hvor virksomheder, designere og kunsthåndværkere inviteres indenfor i Grennessminde Bornholms værksteder for sammen med hinanden, ansatte og unge at produktudvikle bl.a. møbler og brugsgenstande lavet af genbrugsmaterialer.
Arrangementet den 22. maj er rettet mod blandt andet kunsthåndværkere, designere og andre kreative virksomheder, der kan være interesseret i at få genbrugsdesign sat i produktion på Bornholms Designfabrik samt lokale virksomheder, der har overskudsprodukter og vil finde en smart og socialøkonomisk måde at bruge sine restmaterialer på.
Også BOFA, Designskolen Bornholm, Grønbechs Gård og Jobcenter Bornholm er med i projektet.
Dagens afsluttes med en fernisering, hvor visionerne for projektet, der gerne skal blive til en Socialøkonomisk Virksomhed, præsenteres under titlen Bornholms Designfabrik.


24. APR 2018 • 07:10

DMI: Hård kuling rammer Bornholm

23. APR 2018 • 18:32 FOR ABONNENTER

Ejer af sommerfuglepark får sin drøm opfyldt

Mest læste