Kan bringe Bornholm i forreste række
Peter Vesløv bakkede op om Bright Green island strategien på dagens generalforsamling i Business Center Bornholm. Foto: Allan Rieck

30. APR 2014 • 12:03 • AF JENS STUBKJÆR

Formand for Business Center Bornholm om Bright Green Island-visionen: Kan bringe Bornholm i forreste række

Bornholm bør holde fast i Bright Green Island-visionen. Det mener Peter Vesløv, formand for Business Center Bornholm (BCB), og det lagde han da også vægt på onsdag formiddag i sin beretning ved BCBs generalforsamling.

- Bright Green Island-visionen har vi stædigt holdt fast i gennem en ny og mere kommunikativ profil, også på de sociale medier. Jeg synes, at vi gør fremskridt. Jeg mener, at visionen kan bringe det bornholmske erhvervsliv og det bornholmske samfund helt frem i forreste række både nationalt og internationalt, når det gælder grøn energi. Visionen har allerede vist noget af sit store potentiale igennem direkte arbejdspladser og en kommercialisering af resultater. F.eks. har flere end 540 deltagere har været på besøg til vores Energy Tours i 2013, lød det fra Peter Vesløv i beretningen.

Bornholm og Østkraft var næppe blevet valgt til Ecogrid, hvis ikke Bright Green Island var et så stærkt budskab og vision, påpegede Peter Vesløv.

Læs mere i dagens Bornholms Tidende.

SENESTE NYHEDER

25. MAR 2017 • 16:10RØNNE
Så er båden døbt
25. MAR 2017 • 14:00
Passager kørt på skadestuen

MEST LÆSTE BORNHOLM


Mest læste