Fremtidens bageri
Michael Hansen sammen med næste generation. Foto: Henning Sigvardsen

5. AUG 2010 • 03:00RØNNE • AF HENRIK NIELSEN

Bedre brød hele dagen: Fremtidens bageri

Jensens Bageri vil kapre kunder fra tankstationer.

Et køle-fryserum og et køle-raskeanlæg skal gøre det muligt for Jensens Bageri at tiltrække nye kunder fra tankstationer, som flere gange om dagen kan sælge lunt brød til kunderne. Derfor har bageriet i Lille Madsegade søgt regionskommunen om byggetilladelse.
- Man kan sige, at vi gerne vil lave vores eget bake off. Hvis en af forretningerne løber tør, kan vi hurtigt bage nyt, og vi kan have friskbagt brød flere gange om dagen, siger Michael Hansen, der ejer Jensens Bageri sammen med svigerinden Bettina Mogensen.
Det ønskede køle-fryserum vil gøre det muligt for bageriet at gøre brødene klar til ovnen for derefter at fryse dem. Køle-raskeanlægget gør det muligt at få brødene til at tø op i et bestemt tempo og til en bestemt tid, hvorefter de kan bages.

SENESTE NYHEDER

15. SEP 2019 • 19:58SPORT
BHS-Almeborg tager historisk sejr
15. SEP 2019 • 18:36
500 kubikmeter sand om året
15. SEP 2019 • 17:41 FOR ABONNENTER
Klemenskersandet er vigtigt for AB Beton
15. SEP 2019 • 17:22
Del af Nexø er uden strøm
15. SEP 2019 • 13:17 FOR ABONNENTER
Der gik Knold og Tot i den for Freddy
15. SEP 2019 • 13:16 FOR ABONNENTER
I dag kører han sit sidste løb
15. SEP 2019 • 06:37

Skiltet savnes stadig

15. SEP 2019 • 05:52HASLE

De gør byen lidt grønnere

Mest læste

14. SEP 2019 • 17:56SPORT

Dårlig RIK-dag på Amager

14. SEP 2019 • 17:29SPORT

Straffespark gav ét point

12. SEP 2019 • 20:15 FOR ABONNENTER

Et nyt spil er kommet til Bornholm

11. SEP 2019 • 11:27SPORT

Cort med Astana til Canada

11. SEP 2019 • 11:21 FOR ABONNENTER

Lasse Holmgaard tilknyttes Elite Bornholm

11. SEP 2019 • 07:14SPORT

Fine løb på våd travaften