Fremtidens bageri
Michael Hansen sammen med næste generation. Foto: Henning Sigvardsen

5. AUG 2010 • 03:00RØNNE • AF HENRIK NIELSEN

Bedre brød hele dagen: Fremtidens bageri

Jensens Bageri vil kapre kunder fra tankstationer.

Et køle-fryserum og et køle-raskeanlæg skal gøre det muligt for Jensens Bageri at tiltrække nye kunder fra tankstationer, som flere gange om dagen kan sælge lunt brød til kunderne. Derfor har bageriet i Lille Madsegade søgt regionskommunen om byggetilladelse.
- Man kan sige, at vi gerne vil lave vores eget bake off. Hvis en af forretningerne løber tør, kan vi hurtigt bage nyt, og vi kan have friskbagt brød flere gange om dagen, siger Michael Hansen, der ejer Jensens Bageri sammen med svigerinden Bettina Mogensen.
Det ønskede køle-fryserum vil gøre det muligt for bageriet at gøre brødene klar til ovnen for derefter at fryse dem. Køle-raskeanlægget gør det muligt at få brødene til at tø op i et bestemt tempo og til en bestemt tid, hvorefter de kan bages.

Mest læste