Fremtidens bageri
Michael Hansen sammen med næste generation. Foto: Henning Sigvardsen

5. AUG 2010 • 03:00RØNNE • AF HENRIK NIELSEN

Bedre brød hele dagen: Fremtidens bageri

Jensens Bageri vil kapre kunder fra tankstationer.

Et køle-fryserum og et køle-raskeanlæg skal gøre det muligt for Jensens Bageri at tiltrække nye kunder fra tankstationer, som flere gange om dagen kan sælge lunt brød til kunderne. Derfor har bageriet i Lille Madsegade søgt regionskommunen om byggetilladelse.
- Man kan sige, at vi gerne vil lave vores eget bake off. Hvis en af forretningerne løber tør, kan vi hurtigt bage nyt, og vi kan have friskbagt brød flere gange om dagen, siger Michael Hansen, der ejer Jensens Bageri sammen med svigerinden Bettina Mogensen.
Det ønskede køle-fryserum vil gøre det muligt for bageriet at gøre brødene klar til ovnen for derefter at fryse dem. Køle-raskeanlægget gør det muligt at få brødene til at tø op i et bestemt tempo og til en bestemt tid, hvorefter de kan bages.

SENESTE NYHEDER

21. JUL 2018 • 18:53 FOR ABONNENTER
Hollænder: Det her er den bedste havn i Østersøen
21. JUL 2018 • 16:56 FOR ABONNENTER
Jennie fandt to slægtninge i Klemensker
21. JUL 2018 • 14:19 FOR ABONNENTER
Jehovas Vidner blev Sofias vej ud af frygten for himlen
21. JUL 2018 • 13:44
Flere dyr på vej til Bakkegård
21. JUL 2018 • 12:22 FOR ABONNENTER
Sommerfest med vokseværk vil gerne være større endnu
21. JUL 2018 • 10:50 FOR ABONNENTER
Lørdagens leder: Den sande nationalsport
21. JUL 2018 • 10:00NAVNE
Dødsfald
20. JUL 2018 • 16:04 FOR ABONNENTER

Østre Pilegård fremtidssikrer med stor udvidelse

20. JUL 2018 • 14:32 FOR ABONNENTER

30 frivillige er klar med kæmpefest i Nexø

Mest læste